Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ

“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”

58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:6988307774

e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr , http://triteknoi-edessa.blogspot.com

Έδεσσα 24 Ιανουαρίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-1-2022

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

 

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου ότι Στις 16 Φεβρουαρίου 2022 και εναλλακτικά 2 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δράσεις:

-Κοπή Βασιλόπιτας,

-Βραβεύσεις νέων τρίτεκνων μητέρων για τα έτη 2020 και 2021,

-Βραβεύσεις τέκνων τριτέκνων που επέτυχαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ και ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ στα έτη 2020 και 2021.

-Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων.

Παρακαλούμε, προκειμένου να συντομευθεί ο χρόνος αλλά και η αποφυγή συνωστισμού(λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων), οι επιθυμίες για τις υποψηφιότητες στα προαναφερόμενα όργανα του Συλλόγου να αποσταλούν ηλεκτρονικά ή με μήνυμα(SMS) ή τηλεφωνικά  με τα εξής στοιχεία:

     =Όνομα Επίθετο και Αριθμό Μητρώου((Αναγράφεται στην Κάρτα Μέλους) στον ΣΥΛΛΟΓΟ,

     =Όργανο στο οποίο επιθυμεί να συμμετάσχει.

Για τον σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι/ες να ενημερώσουν τον Σύλλογο προσκομίζοντας στο γραφείο του συλλόγου ή αποστέλλοντας στην ηλεκτρονική  διεύθυνση του Συλλόγου: triteknoi_edessa@yahoo.gr : Πιστοποιητικό Οικογ. Καταστάσεως για νέα τρίτεκνη μητέρα και Βεβαίωση Σπουδών για το/α τέκνο/α που επέτυχε/αν σε ΑΕΙΤΕΙ-ΙΕΚ και ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ.

Το Γραφείο λειτουργεί κάθε Τετάρτη (πλήν αργιών),ώρα 19:00-20:00 για ανανέωση της κάρτας μέλους για το 2022 και παροχή ενημερώσεων.

Είναι σημαντική η έγκαιρη οικονομική τακτοποίηση της συνδρομής(που είναι ουσιαστικά η μόνη πηγή εσόδων τα τελευταία έτη) προκειμένου ο Σύλλογος να υλοποιήσει και εφέτος τις ανωτέρω σημαντικές μας δράσεις επ΄ ωφελεία των μελών μας. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν το ποσό της συνδρομής στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου να επικοινωνούν προηγουμένως με τον Σύλλογο προκειμένου να τους δοθεί. Ως αιτιολογία να αναγράφεται:

                      ΄΄ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ (Αναγράφεται στην Κάρτα Μέλους), ΣΥΝΔΡΟΜΗ/ΕΣ ΕΤΟΥΣ/ΩΝ…..΄΄

 Όσον αφορά την κάρτα εκπτώσεως του ΚΤΕΛ ΑΕ δεν έχει αποφασισθεί ακόμη (Σύμφωνα με ενημέρωση από την Διοίκηση του ΚΤΕΛ ΑΕ).

 Παρακαλούμε κατά την προσέλευση να τηρηθούν όλες οι υγειονομικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: