Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
΄΄ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ =ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ΄΄
Φιλίππου 48
Τ.Κ. 58200- ΄Εδεσσα
Τηλ.:6944161115,6948781645
FAX:23810-25670
e-mail: triteknoi_pea@yahoo.gr,
triteknoi_edessa@yahoo.gr

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Π.Ε.Α.Τ 22 ΔΕΚ. 2007

Ο κος Πρωθυπουργός στις 20-12-07,στην ομιλία του κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού της Κυβερνήσεως για το 2008 μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί 33 μέτρα υπέρ των τριτέκνων και μάλιστα κατέθεσε και σχετικό πίνακα. Ομοίως έπραξε και ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Τον παρελθόντα Ιούλιο, κατά την συζήτηση της προτάσεως νόμου του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κωνσταντό-πουλος δήλωνε στην Βουλή:’’.., θεσπίσαμε τριάντα πέντε μέτρα για τους τρίτεκνους…’’Ομοίως:’’’ Πάνω από το 70%, ίσως και το 80%, των θεσμικών μέτρων που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες και την εξίσωσή τους με τους πολύτεκνους, έχει ήδη υλοποιηθεί.’’.
Στην ίδια συζήτηση ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Παναγιώτης Μελάς δήλωνε: ’’Με το ν. 3454/2006, προέβημεν σε αρκετές ρυθμίσεις - τριάντα τρεις περίπου πολυτεκνικές ρυθμίσεις- προς όφελος της τρίτεκνης οικογένειας…’’
Σε τηλεοπτικές εμφανίσεις κυβερνητικά στελέχη δήλωναν πότε ότι δόθηκε το 60% ή 90% πότε ότι έχουν δοθεί 38 παροχές στους τριτέκνους.
Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος στις 6 Σεπ 2007 στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ενημέρωνε τους δημοσιογράφους για 40 μέτρα προς τις τρίτεκνες οικογένειες.
Τί ισχύει επιτέλους; Αυτά μήπως συμβαίνουν στην εικονική πραγματικότητα;
Την απάντηση την έδωσαν οι εκπρόσωποι των τριτέκνων κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου ’’Σύσταση Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής’’ στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων(13-12-07) καταθέτοντας πέραν των άλλων και ένα συγκριτικό πίνακα με τις παροχές και τον τρόπο-αποτελεσματι-κότητα αυτών των παροχών που λαμβάνουν οι τρίτεκνοι και αντίστοιχα οι πολύτεκνοι, όπου φαίνεται κατά ξεκάθαρο τρόπο η πραγματικότητα και αποκαλύπτεται ο εμπαιγμός και η υποκρισία της Κυβερνήσεως.
Καλούνται όλοι οι τρίτεκνοι να συμμετέχουν στην αγωνιστική διαμαρτυρία που θα γίνει στην Αθήνα, αρχές Ιανουαρίου 2008, κατά την συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων της σχετικής διατάξεως για το πολυτεκνικό επίδομα για να διαμαρτυρηθούν για την ασυνέπεια, υποκρισία και κατάφωρο εμπαιγμό ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο αγώνας θα συνεχισθεί μέχρι την πλήρη δικαίωση

Η Υπεύθυνη Συντονισμού της Π.Ε.Α.Τ Ο Γεν. Γραμματέας

Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου Σταύρος Πουρτουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: