Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ  ΤΡΙΩΝ  ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ   ΕΔΕΣΣΗΣ
“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”
Φλωρίνης 4 58200 Έδεσσα  Τηλ.:6944161115
e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr , http://www.triteknoi-edessa.blogspot.gr/
                                                                       
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 9 -2-2015
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8-2-2015 η εκδήλωση του Συλλόγου μας, στο Κέντρο ΄΄ΣΤΙΓΜΕΣ΄΄ (Πρώην ΧΑΟΣ) κατά την οποία:
-Έγινε απολογιστική / οικονομική Γεν. Συνέλευση και ενημέρωση  των μελών μας για τα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες με έμφαση:
=στην ανάγκη για προετοιμασία του, στα πλαίσια υλοποιήσεως του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βασικής Υλικής Συνδρομής που αντικατέστησε το προηγούμενο πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων Ε.Ε,
=στην συνέχιση των προσπαθειών μας προκειμένου  η Διοίκηση  του ΚΤΕΛ Πέλλας Α.Ε. να ανανεώσει την απόφαση του, περί παροχής εκπτώσεως στα εισιτήρια και για το έτος 2015.
=Στην αναγκαιότητα της συσπείρωσης των μελών του συλλόγου, και την δυναμική  συμμετοχή τους στις προσπάθειες και τους αγώνες που κάνει το Δ.Σ. προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, ο χαρακτηρισμός των τρίτεκνων ως ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.
Την εκδήλωσή μας, χαιρέτισαν οι:
Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος,
Ο δήμαρχος Εδέσσης, κ .Γιάννου Δημήτριος και
    Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Σκύδρας κ. Λαουντός Μιχάλης ως εκπρόσωπος της δημάρχου.
    Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εδέσσης κ. Γκιούρος Φ.
Ακολούθησε  η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας  του Συλλόγου από τον  εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ε.Π.& Α. π. Γεώργιο Ζουμή, και στην συνέχεια,
 -Βραβεύθηκαν οι μητέρες που απέκτησαν τρίτο παιδί το 2014,
-Βραβεύθηκαν φοιτητές, τέκνα μελών του Συλλόγου, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ το 2014,
-Ακολούθησε χορός, γλέντι, με πολύ κέφι.
Προσφέρθηκαν πλούσια δώρα σε όλους τους συμμετέχοντας χάρη στην ευγενική προσφορά επιχειρήσεων, επαγγελματιών και καταστηματαρχών από τους δήμους Εδέσσης και Σκύδρας καθώς και από μεγάλες επιχειρήσεις τους οποίους ιδιαιτέρως ευχαριστούμε.

Ευχαριστίες πολλές σε  όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ:
ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ  Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.
ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015:ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ  ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ.
ΤΟΜΕΙΣ:Τρόφιμα,Βασικές Υλικές,Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, Διατροφικές συμβουλές, Συμβουλές διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού,Υπηρεσίες κοινωνικοποίησης,Κοινωνικά φροντιστήρια που θα παρέχουν διδακτική υποστήριξη, Υλοποίηση πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων,Εκδρομές,Παροχή χώρων για παιχνίδι, συναντήσεις και εκδηλώσεις για παιδιά που δεν έχουν σχετική πρόσβαση.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΩΣΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΥΛΟΠΟΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ι/ΤΕΒΑ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο


ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ,ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ...ΧΟΡΟΣ
 Αντιπεριφερειάρχης Περιφ Ενότητος Πέλλας Θεοδωρίδης Θ.
 Δήμαρχος Εδέσσης Γιάννου Δ.
 Αντιδήμαρχος Σκύδρας Λαουντός Μ.

 Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Εδέσσης Γκιούρος Φ.
Δεν υπάρχουν σχόλια: