Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ Ν 2643/1998

 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΥΠ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΧΕΔΟ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΤΑΘΕΙ Ή ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ:
ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ,ΩΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΒΟΥΤΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.ΕΡΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗΣ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΤΟΝ 2643/1998.ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΝΣΚ 141 ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ Ή ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΕΣ.ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΑΦΙΝΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΑ Ή ΤΕΚΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΕΚΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΕΥΟΜΕΝΟ Ή ΑΝΕΡΓΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: