Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”
58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:6988307774
Έδεσσα 17 Ιανουαρίου 2020


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΕΕ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΤ
Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου, γονείς με τρία τέκνα των δήμων Εδέσσης και Σκύδρας, να παρευρεθούν στις ακόλουθες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και εφέτος, στις 8 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:30, στην Αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, Φλωρίνης 4 Έδεσσα: 
-Κοπή πίτας του Συλλόγου,
-Βράβευση μητέρων που απέκτησαν το 3ο τέκνο εντός του 2019,
-Ενημέρωση των μελών(τις τελευταίες εξελίξεις του αγώνα μας, τους δικαιούχους των νέων οικογενειακών επιδομάτων, τις διαδικασίες για συμπλήρωση του εντύπου Α21, τις μειώσεις των δημοτικών τελών και τελών υδρεύσεως στους Δήμους Εδέσσης και Σκύδρας, τους δικαιούχους κάρτας μειωμένου ναύλου ΚΤΕΛ, τις μειώσεις ναύλων πλοίων, μετεγγραφές, νομοθεσία προσλήψεων, κάρτα μέλους κ.α.)
-Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2017-2019 και τέλος Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.,
Οι γονείς που απέκτησαν το 3ο τέκνο εντός του 2019 να ενημερώσουν τον Σύλλογο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: triteknoi_edessa@yahoo.gr ή με μήνυμα στο τηλέφωνο 6988307774 ή στο γραφείο του συλλόγου κατά την ημέρα και ώρες λειτουργίας του(Φλωρίνης 4 κάθε Τετάρτη από 19:00 -20:00) έως και
7-2-2020.
Όσον αφορά τις αρχαιρεσίες, δηλώσεις συμμετοχής για Διοικητ. Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και εκπρόσωποι στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων, μπορούν να κατατεθούν έως και τις 7 Φεβρουαρίου 2020.Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν συμμετοχές, προκειμένου ο Σύλλογος να συνεχίσει να λειτουργεί, να εισέρχονται νέα μέλη με νέες ιδέες και διάθεση για προσφορά και να διευρύνει τις δράσεις του προς όφελος όλων των μελών.
Υπενθυμίζουμε ότι για την εγγραφή νέου μέλους στον σύλλογο απαιτούνται: Πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως, φωτοτυπία των ταυτοτήτων και των δύο γονέων, τελευταίο εκκαθαριστικό φορολ/κής δήλωσης. Για την έκδοση κάρτας μέλους και κάρτας για ΚΤΕΛ ΑΕ απαιτούνται δύο φωτογραφίες(διαστάσεων 3χ3) για τους γονείς και τέκνα άνω των 6 έως 25 ετών(άγαμα). Για τα τέκνα(άγαμα) τριτέκνων με αναπηρία ισχύει ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η συμμετοχή σας είναι η δύναμη του Συλλόγου μας για να συνεχίσει να προσφέρει και να αγωνίζεται.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

According to Stanford Medical, It is really the ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh an average of 19 kilos less than we do.

(And realistically, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING around "how" they eat.)

BTW, What I said is "HOW", not "what"...

Tap this link to find out if this brief test can help you find out your real weight loss possibility