Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
'΄ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ =ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ΄΄ κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΠ. ΓΕΩΡΓΙΟ
Φιλίππου 48 582 00 - ΄Εδεσσα 106 72 Σκουφά 50 Αθήνα
Τηλ.:6948781645, 6944161115
e-mail: triteknoi_pea@yahoo.gr ΚΟΙΝ.: ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ
ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αριθ.Πρωτ.: 152
Έδεσσα 6 Οκτωβρίου 2008


Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η-Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Διαπιστώνουμε, από τις πρόσφατες δηλώσεις του κου Πρωθυπουργού αλλά και των ομοίων ιδικών σας, ότι στις υπό ενίσχυση κοινωνικές ομάδες για το πετρέλαιο θέρμανσης δεν περιλαμβάνονται οι τρίτεκνες οικογένειες.

Πιστεύουμε ότι γνωρίζετε τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας για το επίπεδο της φτώχειας που το 2005 για νοικοκυριά με 2 τέκνα από 18%, εξακοντίσθηκε στο 32% για νοικοκυριά με τρία τέκνα και εφέτος με την παρούσα δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρισκόμασθε να έχει επιδεινωθεί έτι περαιτέρω.

Θεωρούσαμε ότι δεν θα χρειαζόταν να υπάρξει αυτή η διαμαρτυρία μας για την διόρθωση αυτής της αδικίας και ότι θα είχαν περιληφθεί και οι τρίτεκνες οικογένειες.

Παρακαλούμε έστω και τώρα που συντάσσεται η τελική μορφή του θεσμικού κειμένου, όπως περιληφθούν και οι τρίτεκνες οικογένειες στις προαναφερόμενες κοινωνικές ομάδες που θα τύχουν της ενισχύσεως για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Πέραν αυτού αιτούμασθε ως μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα των τρίτεκνων οικογενειών να συναντηθούμε μαζί σας το συντομότερο, διότι θεωρούμε ότι δεν έχετε σωστή και πλήρη πληροφόρηση για το δίκαιο αίτημά μας που αφορά τον χαρακτηρισμό των γονέων με τρία τέκνα ως πολυτέκνους.

Είναι μια υποχρέωση όχι προς εμάς, ούτε προς τα παιδιά μας αλλά το οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ.

Με ιδιαίτερη τιμή


Η Υπεύθυνη Συντονισμού Ο Γεν. Γραμματέας

Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου Σταύρος Πουρτουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: