Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20 ΦΕΒ 2009 ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”
Φλωρίνης 4 58200 Έδεσσα
Τηλ.:23810-6944161115,6948781645
e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr

Έδεσσα 20 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20 ΦΕΒ 2009

Σας γνωρίζουμε ότι πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2009 ,στην Έδεσσα, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Επαρχίας Εδέσσης.σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με πολύ μεγάλη προσέλευση των γονέων με τρία τέκνα.
Πέραν του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού που έγινε για το έτος 2008, έλαβαν χώρα οι ακόλουθες δραστηριότητες:
-Σύντομη ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου για το σοβαρότατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Έγινε από όλους αποδεκτή η αναγκαιότητα αμέσου λήψεως σοβαρών και με δημογραφική προοπτική μέτρων από την Πολιτεία. Η τακτική των αποσπασματικών μέτρων, τα οποία σχεδόν στο σύνολό τους ουσιαστικά αίρονται από τις αυστηρότατες και άδικες προϋποθέσεις κάθε διατάξεως αλλά και από τις αποφάσεις διοικητικών δικαστηρίων, δεν απέδωσε. Συμφωνούν όλοι ότι επιτέλους η υπόσχεση της Κυβερνήσεως πρέπει να υλοποιηθεί και οι γονείς με τρία τέκνα να χαρακτηρισθούν πολύτεκνοι.
-Βραβεύσεις μητέρων που απέκτησαν το τρίτο τέκνο το 2008 (περιελάμβανε έπαινο και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό) και τριών γηραιότερων μητέρων(περιελάμβανε έπαινο και χρηματικό ποσό αντίστοιχο ισόβιας σύνταξης ενός μηνός).
-Κοπή βασιλόπιττας με δύο Φλουριά: Ένα βιβλιάριο με 100 ευρώ Χορηγία Τραπέζης Κύπρου και διήμερη εκδρομή χορηγία Ταξιδιωτικού Γραφείου ΒΟΡΑΣ TRAVEL.
-Διατέθηκε στα μέλη καλαίσθητος οδηγός ενημερώσεως τρίτεκνου γονέα (Χορηγία της Νομαρχιακής Αυτοδιοικήσεως Ν. Πέλλας), στον οποίο περιλαμβάνονται χρήσιμες πληροφορίες για ότι έχει θεσμοθετηθεί μέχρι τώρα και αφορά γονείς με τρία τέκνα.
Συνημμένα στον παρόν Δελτίο περιλαμβάνεται Ψήφισμα της Γενικής Συνελεύσεως που θα αποσταλεί με μέριμνα του Διοικητικού Συμβουλίου στους πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες της Χώρας, στους βουλευτές του Ν. Πέλλας, καθώς και στους φορείς Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοικήσεως.
Τέλος σας στέλνουμε συνημμένα και φωτογραφικό υλικό για κατά κρίση σας αξιοποίηση.
Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη που μας παρέχετε προβάλλοντας, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που διαθέτετε, τον αγώνα μας για την υλοποίηση του δικαίου αιτήματός μας που δεν είναι άλλο από την πλήρη εξομοίωση των γονέων με τρία παιδιά με τους πολυτέκνους.

Ο Πρόεδρος Η Γεν.Γραμματέας

Σταύρος Πουρτουλίδης Άννα Βάντση

Δεν υπάρχουν σχόλια: