Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ 2011



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”
58200 Φλωρίνης 4 Έδεσσα Τηλ.: 6944161115
e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr,
http://triteknoi-edessa.blogspot.com, @EDESKATAR
Έδεσσα 30 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29 ΟΚΤ 2011


Πραγματοποιήθηκαν και εφέτος οι παρακάτω δράσεις του συλλόγου, στις 29 Οκτωβρίου 2011 στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών Έδεσσας:
-Βραβεύθηκαν φοιτητές τέκνα τρίτεκνων οικογενειών, μελών του συλλόγου που επέτυχαν σε σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ και ανώτερες σχολές το 2011.
-Διοικητικός απολογισμός έτους 2011
- Ενημέρωση για:
=Πρόσφατα σκληρά φορολογικά και άλλα μέτρα που αφορούν τους τριτέκνους (περιορισμοί/καταργήσεις επιδομάτων-παροχών, έκτακτες εισφορές κλπ)
=Απόφαση του Δήμου Έδεσσας για στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών
=Πρόγραμμα διανομής τροφίμων από Ε.Ε,
=Κάρτα μέλους,
=Καταστάσεις με προσφορές καταστημάτων, εκπαιδευτικών κέντρων κ.α).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των τρίτεκνων οικογενειών: ο Αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης,οι βουλευτές Β. Γιουματζίδης και Γ. Καρασμάνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας Φ. Γκιούρος,η δημοτική σύμβουλος Μ.Βλάχου-Κατσάρα.
Χαιρετισμό απηύθυναν: Οι βουλευτές του Νομού κ.Β. Γιουματζίδης και και Γ. Καρασμάνης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας Φ. Γκιούρος.
Η πρώην υφυπουργός κα Θ. Τζάκρη απέστειλε επιστολή χαιρετισμό.
Αναγνωρίσθηκε απ΄ όλους η αναγκαιότητα για άμεση λήψη μέτρων που στόχο θα έχουν την σοβαρή και με συνέπεια αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος..
Τέλος ψηφίσθηκε ομόφωνα το συνημμένο Ψήφισμα της Γενικής Συνελεύσεως που θα αποσταλεί με μέριμνα του Διοικητικού Συμβουλίου στους πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες της Χώρας, στους βουλευτές του Ν. Πέλλας, καθώς και στους φορείς Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοικήσεως.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους φορείς που στηρίζουν τον σύλλογο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: