Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΜΝΗΜΟΝΙΟ2 ;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αξιότιμοι(η) κκ Βουλευτές,

Σας καλούμε να μην είσθε εσείς που με την ψήφο σας το Μνημόνιο 2 θα γίνει η ταφόπλακα της Ελληνικής οικογένειας και της εθνικής αξιοπρέπειας.
Ανατρέψτε στην πράξη αποφάσεις που θα μας καταδικάσουν σε εθνική ταπείνωση και σε ξεπούλημα του ελληνικού λαού.
Είναι ώρα ευθύνης και ο καθένας σας οφείλει να την αναλάβει στο μέτρο που του αναλογεί. Και η ευθύνη και οι ΄΄ λεονταρισμοί ΄΄ αναλαμβάνονται εντός της Βουλής, στον ναό της Δημοκρατίας.
Καθημερινά εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας στις πρακτικές λιτότητας που πηγάζουν από την αρχαία Σπάρτη. Δεν μπορούμε όμως να τους εξηγήσουμε την στάση ΄΄γη και ύδωρ΄΄ των Ελλήνων πολιτικών στους ΄΄τροϊκανούς΄΄. Τα νέα σκληρότατα και άδικα μέτρα, αποικιακού χαρακτήρα, εξοντώνουν τον Ελληνικό λαό και από πάνω του στερούν και την Εθνική κυριαρχία.
Το γνωρίζετε κύριοι βουλευτές ότι ο Λαός έχει ήδη πτωχεύσει και δεν βρίσκεται απλώς στα όρια της εξαθλίωσης, είναι ήδη εξαθλιωμένος; Υπάρχει διαφορά μεταξύ της εξαθλίωσης που ήδη ευρίσκεται μεγάλο μέρος των οικογενειών και της χρεωκοπίας;
Σας καλούμε τα ψεύτικα διλήμματα που εκπορεύονται από την Τρόϊκα αλλά και από εσωτερικούς ΄΄αυτόκλητους σωτήρες΄΄ να τα στείλετε στον κάλαθο των αχρήστων.
Δώστε ένα τέλος, μπορείτε, για να αρχίσει κάτι νέο, καθαρό, με αξιοπρέπεια και ελπίδα που να είναι συνεπές με την ιστορία μας.Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, αύριο να μην ντρέπονται για την ανοχή των πατεράδων τους.
Είσθε βουλευτές που έχετε εκλεγεί από τον λαό της Πέλλας και έχετε δώσει όρκο στην Βουλή των Ελλήνων για να τηρείτε το Ελληνικό Σύνταγμα και στο οποίο πουθενά δεν αναγράφεται περί δικαιώματος των βουλευτών να εκχωρούν εθνική κυριαρχία.

Γιατί δεν ζητάτε επιτέλους, ο Λαός να δώσει την λύση; Αφήστε σε εμάς το δικαίωμα πότε θα πιούμε το κώνειο.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια: