Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”
58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:6944161115
                                                                        Έδεσσα 13 Ιανουαρίου 2017


Ο Σύλλογός μας ενώνει την φωνή του με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων, και της οποία είναι ενεργό μέλος  και καταγγέλει την άδικη τιμωρία και εμπαιγμό της Κυβέρνησης στις τρίτεκνες οικογένειες και την πλήρη αδιαφορία της για το σοβαρότατο εθνικό πρόβλημα,ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.
Καλούμε τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να μην συνηγορήσουν στην τιμωρία και να απαιτήσουν την απόσυρση ή τροποποίηση του άρθρου 214 του πολυνομοσχεδίου, με το οποίο καταργείται το επίδομα στους τριτέκνους και πολυτέκνους. 
Εάν δεν είναι μίσος και μένος της κας Φωτίου κατά των οικογενειών με πολλά παιδιά(τρία και άνω), τί είναι; Τόσο πολύ μετράνε οι ψήφοι έναντι του εθνικού προβλήματος;Έφτασαν σε τέτοιο σημείο οι ιδεοληψίες της και δεν την απασχολεί ότι η πατρίδα μας είναι γηρασμένη και το μέλλον της αβέβαιο με τέτοιες πολιτικές της; Δεν μπορεί να είναι  πάνω από το μέλλον της Ελλάδος οποιαδήποτε ιδεολογία/ιδεοληψία και απωθημένα.
Ακολουθεί η Καταγγελία:

Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Η  Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α  Τ Ρ Ι Τ Ε Κ Ν Ω Ν
(2θμιο σωματείο Αποφάσεις 125/2010 και 2/2015, Α.Φ.Μ.: 997455472)
115 22  Μακρυνίτσης 9,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   ΑΘΗΝΑΙ
Τηλ.: 6909065204,6944364283  e-mail:pespo3t@yahoo.gr
Αρ. πρωτ.:003/2018           Αθήνα 13 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΦΤΑΝΕΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Αποκαλύφθηκε πλέον τον μίσος  της Κυβέρνησης προς τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Ακόμη και για ένα σοβαρότατο εθνικό πρόβλημα, το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, συνεχίζει να εμμένει στις ιδεοληψίες της και το μένος της για τις οικογένειες με πολλά παιδιά. Η Κυβέρνηση επιβάλλει απαράδεκτες μειώσεις/καταργήσεις στα επιδόματα των τριτέκνων. Το μοναδικό δημογραφικό μέτρο που έχει απομείνει, το ειδικό επίδομα τριτέκνων  πολυτέκνων το καταργεί και αυτό.
Πότε η Κυβέρνηση θα αναλάβει επιτέλους τις συνταγματικές της ευθύνες για το δημογραφικό πρόβλημα;  Πότε θα δείξει στον Ελληνικό Λαό ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για την επίλυσή του;Πότε θα ενδιαφερθεί για τις διαχρονικές αξίες ,αρχές και παραδόσεις μας, για μια Ελλάδα ζωντανή και δυναμική και όχι γηρασμένη και ανήμπορη; Ενώ η Κυβέρνηση με περισσή βιασύνη νομοθετεί για διάφορες μειοψηφίες, δεν ασχολείται για τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, τις οικογένειες με πολλά παιδιά. Τις θυμάται μόνο για σκληρά φορολογικά μέτρα.
Εσείς κύριε Υπουργέ Εθν. Άμυνας και Πρόεδρε των ΑΝΕΛ, πού πήγαν οι πολλές ρητορικές(;) υποσχέσεις σας για τους τριτέκνους και πολυτέκνους, τους στυλοβάτες και βασικούς συντελεστές που στηρίζουν την κοινωνία μας και οι ελπίδα της πατρίδος μας για το μέλλον; Και εδώ λέτε ΝΑΙ;
 Κα Φωτίου ποιά αριθμητική διδαχθήκατε; Γιατί τέτοιο ψέμα; Τόσο πολύ σας ενδιαφέρουν οι ψήφοι και αδιαφορείτε παντελώς για το μέλλον της πατρίδος μας;

 Αξιότιμοι(ες) κκ Βουλευτές,κοιτάξτε το μέλλον της Ελλάδος, της πατρίδος μας, είναι υπεράνω οποιασδήποτε ιδεοληψίας και προσωπικών αναζητήσεων ή κομματικών εντολών. Μην επιτρέψετε την αδικία. Στηρίξτε την δίκαιη πρότασή μας:
Είναι σαφής και ξεκάθαρη: Καμία μείωση, καμία περικοπή, ούτε ένα ευρώ, στο οικογενειακό επίδομα τριτέκνων πολυτέκνων. ΆΜΕΣΑ απόσυρση αυτής της διάταξης(άρθρο 214) και στην θέση της άμεσα μέτρα για ενίσχυση των οικογενειών με πολλά παιδιά.
Είναι αδιανόητο να δίδεται αύξηση 40% γενικά στα οικογενειακά επιδόματα και να τα καταργεί από τους τριτέκνους και πολυτέκνους.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ  ΛΟΓΙΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ 
    

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: