Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΔΣ ΠΕΣΠΟ3Τ






ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ
(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010)
115 22 Μακρυνίτσης 9, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑΙ
Τηλ.:6944161115 e-mail:pespo3t@yahoo.gr
Αθήνα 2 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΣΠΟ3Τ 2 ΔΕΚ 2011
Πραγματοποιήθηκε,μετά από σχετικό αίτημά μας,συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλαδικής Ένωσης Συλλόγων Πολύτεκνων Οικογενειών με Τρία Τέκνα.

Εκφράσθηκαν στον Μακαριώτατο η αγωνία και η ανησυχία μας για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που αντιμετωπίζει το έθνος και η χώρας μας. Ενημερώθηκε αναλυτικά και τεκμηριωμένα για τον αγώνα μας και τις προτάσεις μας και ζητήσαμε την ευλογία του και την στήριξη τόσο του Ιδίου αλλά και της Εκκλησίας ώστε επιτέλους η Πολιτεία να επιδείξει την αναγκαία ευαισθησία και αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και μείωσης του πληθυσμού της Ελλάδος.

Ο Μακαριώτατος ενδιαφέρθηκε ιδιαιτέρως για τις δράσεις και προτάσεις μας και υποσχέθηκε ότι στα πλαίσια του θεσμικού ρόλου της Εκκλησίας και των υφισταμένων δυνατοτήτων της θα τις στηρίξει. Μάλιστα μας γνώρισε ότι κατά την προσεχή συνάντησή του,λίαν συντόμως, με τον Υπουργό Υγείας κ.Λοβέρδο θα του μεταφέρει και θα στηρίξει την πρότασή μας για τον χαρακτηρισμό των τρίτεκνων οικογενειών ως πολυτέκνους.

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: