Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΗΣΙΜΟ

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Για περιπτώσεις χρηματισμού και δωροδοκίας δημοσίων υπαλλήλων (γιατρών δημόσιων νοσοκομείων) - δηλαδή εάν ο γιατρός σας σε δημόσιο μαιευτήριο, σας ζητήσει χρηματικό ποσό φακελάκι, να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210 8779700 Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ΔΕΥ/Τμήμα διαφθοράς, Αρχηγείο Αστυνομίας.
Έτσι ώστε να καθοδηγηθείτε για το πώς μπορείτε να καταγγείλετε το συμβάν που αντιμετωπίσατε.

Είναι πολύ σημαντικό να καταγγέλλετε ΠΡΙΝ δώσετε το "φακελάκι" έτσι ώστε να είναι αποδείξιμη η καταγγελία κατά την διάρκεια της πράξης του χρηματισμού/ δωροληψίας!

Καμία ανώνυμη και δημόσια καταγγελία σε φόρουμ ή άλλο μέσο του διαδικτύου δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα την δίωξη αυτών των παράνομων πράξεων παρά μόνο εάν γίνει επίσημα με τον τρόπο που θα σας καθοδηγήσει η αστυνομία.

Για να φέρουν εις πέρας την οποιαδήποτε δίωξη, είναι απαραίτητη η απόλυτη συνεργασία όσων καταθέτουν, όπως και θα χρειαστεί κατάθεση σε δικαστήριο.

Δείτε την τελευταία δράση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη γυναικολόγου, υπεύθυνης της μαιευτικής κλινικής δημόσιου μαιευτηρίου της Αθήνας, αλλά και άλλες συλλήψεις που έγιναν χάρη στην παρέμβαση των ίδιων των συγγενών των ασθενών, όπως στις 28/3/ Θεσσαλονίκη, στις 3/8 ΙΚΑ Θεσσαλονίκης και στις 3/8 ΙΚΑ Ηράκλειο Κρήτης (και οι δύο συλλήψεις δωροδοκία για εμβολιασμό παιδιών).

Οι δημοσιοποίηση επωνύμου ιατρού με την υπόδειξη ότι πραγματοποίησε δωροληψία, χωρίς να υπάρχει κατάθεση στην αρμόδια αρχή για το γεγονός, συνιστά ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ η οποία ΔΙΩΚΕΤΑΙ ποινικά.

Απαραιτήτως για υποθέσεις Δημόσιων Λειτουργών να καλείτε το παραπάνω τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: