Παρασκευή 4 Μαΐου 2012


Τ Ρ Ι Τ Ε Κ Ν Ε   Γ Ο Ν Ε Α

Ο Σύλλογός σου για να σε ενημερώσει σωστά και έγκαιρα για τον  αγώνα μας, ζήτησε από τις πολιτικές παρατάξεις τις θέσεις και προτάσεις τους στο σοβαρότατο πρόβλημα, το δημογραφικό και την στήριξή των τρίτεκνων οικογενειών. Μέχρι σήμερα απάντησαν: 
ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΚΚΕ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 
και τις οποίες ευχαριστούμε για την στήριξή τους.
Στο όνομα της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσεως μπήκε η Χώρα μας σε κηδεμονία, εφαρμόσθηκαν σκληρότατα και άδικα μέτρα που οδήγησαν πολλές οικογένειες(σχεδόν το 35%) με παιδιά και μάλιστα με πολλά παιδιά στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Η απερχόμενη Κυβέρνηση διάλεξε την Μεγάλη Εβδομάδα, χωρίς ίχνος στοιχειώδους σεβασμού αυτών των οικογενειών, να εμπαίξει και να εμπλέξει τις τρίτεκνες οικογένειες στα επικοινωνιακά της παιχνίδια.
Δεν υπάρχει ούτε μια λέξη για το Δημογραφικό πρόβλημα στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης, του ΠΑΣΟΚ και δεν ακούσαμε κανένα μέτρο για άρση της άδικης φορομπηχτικής επιδρομής στις οικογένειες με πολλά παιδιά, που φτάσαμε στο σημείο να θεωρούνται τα παιδιά μας τεκμήριο.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ. κ. Σαμαράς ξέχασε τις διαβεβαιώσεις του για στήριξη του δίκαιου αγώνα μας.Ανακάλυψε το ισοδύναμο της περικοπής του επιδόματος από τις τρίτεκνες οικογένειες για να αποκαταστήσει τα επιδόματα των πολυτέκνων.
Δεν διαπραγματευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της πατρίδος μας, έχουμε υποχρέωση απέναντί τους,απέναντι στην Ελλάδα μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μέτρα σωστά, κατάλληλα, υλοποιήσιμα και με προοπτική για να αντιμετωπισθεί το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η μετανάστευση δεν λύνει και δεν θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα.

Οι τρίτεκνοι γονείς και γνώση έχουν και μνήμη έχουν και κρίση διαθέτουν εν όψει των κρισίμων για την Χώρα μας εκλογών.Τα ψέματα έχουν τελειώσει.

Στον δίκαιο αυτόν αγώνα μας, καλούμε την ΑΣΠΕ και τους πολυτέκνους, μακριά από όποιες συντεχνιακές νοοτροπίες ΄΄κεκτημένων΄΄  να αγωνισθούμε  όλοι μαζί για να γίνει πράξη η Συνταγματική Επιταγή.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: