Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-10-2012 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ







                                      





ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τηλ.:6995096577,6944161115,6909065204
e-mail:ttriteknoi_edessa@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-10-2012

Πραγματοποιήθηκε, στις 14-10-2012,στην Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο-διαμαρτυρία  Συλλόγων Τριτέκνων Κεντρικής Μακεδονίας(Θεσσαλονίκης, Έδεσσας-Αρνισσας-Σκύδρας, Πέλλας, Πολυκάστρου, Πιερίας, Κουφαλίων)  κατά των σκληρότατων και άδικων μέτρων που έχουν ληφθεί και αυτών που αναμένονται κατά των οικογενειών με τρία παιδιά,που έχουν τις οδηγήσει στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Μετά την ενημέρωση των τριτέκνων στην Πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια πορεία μέχρι το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου και τοιχοκολλήθηκε ψήφισμα. Διατρανώθηκε τόσο στον χώρο της συγκέντρωσής όσο και κατά την διάρκεια της πορείας, η θέληση,η επιμονή και η  αγωνιστικότητα  κατά της αναλγησίας, αδιαφορίας, ασυνέπειας, ανικανότητας και ανακολουθίας των λόγων και έργων  της Κυβέρνησης για δίκαιη και αναλογική συμμετοχή στους φόρους.
Επιτέλους ο κ. Πρωθυπουργός να κάνει πράξη την υπόσχεσή του για κατά προτεραιότητα αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και όχι να τιμωρεί τις οικογένειες με παιδιά καταργώντας τις φοροαπαλλαγές και τα επιδόματα για τα παιδιά.
Καλούμε και τους 300 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αναλογιζόμενοι ότι έχουν εκλεγεί από τον Λαό για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά του και όχι τα συμφέροντα των καταχραστών, των κακοδιαχειριστών του δημοσίου πλούτου, των φοροφυγάδων και να μην επικυρώσουν με την ψήφο τους και γίνουν συνένοχοι της καταδίκης της Χώρας και της εξαθλίωσης  των Ελλήνων. Να μην δεχθούν την κατάργηση έστω και αυτών των πενιχρών μέτρων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που διαχρονικά θεσπίσθηκαν  και να εμμείνουν στην λήψη επιπλέον μέτρων που θα στηρίξουν τις οικογένειες με παιδιά προτού είναι πολύ αργά.
Καλούμε τους τρίτεκνους γονείς για συνέχιση του αγώνα,με την ενεργό συμμετοχή τους κοντά στους συλλόγους για κινητοποιήσεις μέχρι να καταργηθούν/αποσυρθούν τα άδικα και σκληρά μέτρα και να νιώσουν ότι πλέον η Πολιτεία είναι δίπλα τους και όχι απέναντί τους.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΘΕ ΓΙΑ

Μια Ελλάδα Ζωντανή, Όχι μια Ελλάδα Θνήσκουσα
που τα φέρετρα είναι περισσότερα από τις γεννήσεις.

Συνημμένα: ψήφισμα
                   


Τα Διοικητικά Συμβούλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: