Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

26-09-14 Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο REALFM και στη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή

Δελτίο Τύπου
Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο REALFM και στη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή

Για τις μετεγγραφές:
Ο Νόμος ψηφίστηκε στις 4 Μαΐου, ο Νόμος περί Λαϊκών Αγορών. Εμείς θα εκδώσουμε μία Υπουργική Απόφαση την Δευτέρα. Αυτή η Υπουργική Απόφαση, όπως ενημερώσαμε την Βουλή, θα εμπεριέχει μία σειρά από προσθήκες οι οποίες θα κατατεθούν με τροπολογία στη Βουλή. Αυτό γιατί ο Νόμος έδωσε δικαίωμα μετεγγραφής, κακώς, σε όλους και όχι στους οικονομικά αδυνάτους μόνο, κατά τα γούστα και τα κέφια του καθενός. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Και θα δώσουμε μία πενθήμερη προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων μετεγγραφών την μεθεπόμενη εβδομάδα, εκεί θα μάθουμε πια τον κανονικό αριθμό, και επειδή μας ήρθε η ιδέα και έτσι θα κάνουμε, θα γίνονται οι αιτήσεις στο Υπουργείο όχι στα Πανεπιστήμια και την επόμενη εβδομάδα θα σας δώσουμε τον ακριβή αριθμό αυτών που επιθυμούν και τον αριθμό αυτών που δύνανται.
Ο άνανδρος:Έβαλε τα παιδιά να δηλώσουν στο μηχανογραφικό και μετά άρχισε ένα παχνίδι εμπαιγμού των οικογενειών που έχουν περάσει και αναμένουν για τις μετεγγραφές.
Κυριολεκτικά τα έχει τρελάνει.
Το τελευταίο, όπως φαίνεται και πιο πάνω τις υπουργικές αποφάσεις θα τις καταθέσει ως τροπολογία στην Βουλή.Αυτό τι σημαίνει; Αλλάζω ή τροποποιώ το ψηφισθέν άρθρο 53 τουΜαίου.
 Για ποιά συνέπεια ομιλείτε κύριε Υπουργέ;
                                   ΑΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΣΘΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ 

Πιστός στην κοροϊδία των οικογενειών με τρία τέκνα και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: