Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τηλ.:6944161115,6944511180
FAX:23810-25670
e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Γνωρίζεται ότι, στις 9 Ιουνίου 2007 , στο Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Προέδρων Συλλόγων Γονέων με Τρία Παιδιά Ελλάδος με σκοπό την ενημέρωσή τους από τα μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα ‘’Τριτεκνία Ίσον Πολυτεκνία’’ για την μέχρι τώρα πορεία του αγώνα και την χάραξη-παροχή κατευθύνσεων από την Γενική Συνέλευση για την εντατικοποίηση της αγωνιστικής δράσεως.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τοποθετήθηκαν επί του δικαίου αιτήματος των γονέων με τρία τέκνα οι:
από το ΠΑΣΟΚ η βουλευτής κα Χριστοφιλοπούλου Εύη,χωρίς να λάβει οποιαδήποτε δέσμευση,δήλωσε ότι την παρούσα περίοδο το ΠΑΣΟΚ επεξεργάζεται την πρόταση των τριτέκνων και σύντομα θα γίνουν συγκεκριμένες εξαγγελίες,
από το ΚΚΕ η βουλευτής κα Νικολαϊδου Βέρα, δηλώνοντας ότι το ΚΚΕ υποστηρίζει το δίκαιο αίτημα των τριτέκνων για την πλήρη εξομοίωση με τους πολυτέκνους και θα συμβάλει εντός της Βουλής για την ψήφιση σχετικού νόμου,
από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δημήτριος Στρατούλης, δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει καταθέσει σχετική πρόταση νόμου στην Βουλή για πλήρη εξομοίωση με τους πολυτέκνους και
από το ΛΑΟΣ ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του ΛΑΟΣ και υποστηρίζει ανεπιφύλακτα την πλήρη εξομοίωση των γονέων με τρία τέκνα με τους πολυτέκνους.
Επίσης χαιρέτησαν την Γενική Συνέλευση ο καθηγητής κ. Αλέξιος Μητρόπουλος και ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Αυτιάς.
Εξέπληξε τα μέλη της Γενικής Συνελεύσεως η απουσία εκπροσώπου από την κυβέρ-νηση και την ΝΔ.
Η Γενική Συνέλευση με λύπη της διαπιστώνει την αδυναμία λήψεως σοβαρών αποφάσεων για υλοποίηση της δέσμευσης-υπόσχεσης του κ. Πρωθυπουργού και ότι στην παρούσα περίοδο γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού με την επιλεκτική ικανοποίηση κάποιων ανώδυνων προτάσεων χωρίς ουσιαστική δημογραφική στόχευση.
Το αίτημα των Γονέων με Τρία Τέκνα είναι ένα και μοναδικό, δίκαιο, υλοποιήσιμο και εθνικού ζωτικού ενδιαφέροντος:
ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ ΙΣΟΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ

Οι γονείς με τρία τέκνα δηλώνουν μέσα σε ενωτικό πνεύμα ότι:
Ο αγώνας τους θα συνεχισθεί και θα εντατικοποιηθεί στο προσεχές διάστημα.
Δεν θα ανεχθούν να παραμείνουν μια ομάδα που θα δέχεται αποσπασματικά παροχές με διαχωρισμούς χωρίς δημογραφική στόχευση και να την θεωρούν ευπαθή.

Κ Α Λ Ο Υ Ν
Την Κυβέρνηση να υλοποιήσει-ψηφίσει άμεσα την πρόταση νόμου που είχε κάνει ως αντιπολίτευση το 2002 ή την σημερινή πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέλη της Γενικής Συνελεύσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: