Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 10 ΑΠΡ 08

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
΄΄ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ =ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ΄΄
Φιλίππου 48 58200- ΄Εδεσσα
Τηλ.:6944161115,6948781645
e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr,
Αριθ. Πρωτ.: 098 Έδεσσα 10 Απριλίου 2008

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
κ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟ
ΚΟΙΝ.: ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Τουρισμός Για Όλους 2008-2009

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

ως μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα Τριτέκνων, εκπροσωπούμε τους Συλλόγους Γονέων με Τρία Παιδιά, που έχουμε εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση των Προέδρων των Συλλόγων Γονέων με Τρία Τέκνα Ελλάδος.
Προς τιμή σας έχετε εκφρασθεί θετικά στο βασικό μας αίτημα για τον χαρακτηρισμό των γονέων με τρία παιδιά ως πολυτέκνων και μάλιστα κατά το παρελθόν έτος είχατε δηλώσει ότι ήταν μια δέσμευσή μας που έπρεπε να είχε υλοποιηθεί.
Έχοντας υπόψη αυτήν σας την τοποθέτηση αιτούμασθε από την θέση σας ως Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας να τύχουμε της έμπρακτης υποστηρίξεώς σας.
Πιο συγκεκριμένα στις εγκυκλίους για το πρόγραμμα ‘’Τουρισμός Για Όλους’’ που έχετε εκδώσει για το 2007-2008 είχατε θέσει εισοδηματικό κριτήριο προκειμένου οι τρίτεκνοι να δικαιούνται των δελτίων σε αντίθεση με τους πολυτέκνους που δεν υφίσταται και καλώς όμοιο κριτήριο. Θεωρούμε ότι είναι μια αδικία εις βάρος των 250.000 οικογενειών με τρία παιδιά, που προσφέρουν προσφέρει εξ΄ίσου με τους πολυτέκνους τα μέγιστα για την ευημερία, άμυνα και ανάπτυξη αυτής της Χώρας.
Κατόπιν των εν συντομία προαναφερομένων παρακαλούμε όπως στις εγκυκλίους για το Πρόγραμμα ’’Τουρισμός Για Όλους’’ για την περίοδο 2008-2009 που σύντομα θα εκδώσετε να μην θέσετε εισοδηματικό κριτήριο για τους γονείς με τρία παιδιά και να ισχύουν τα αυτά κριτήρια με τους πολυτέκνους.

Με τιμή

Η Υπεύθυνη Συντονισμού Ο Γεν. Γραμματέας

Παπαδοπούλου Γαρυφαλλιά Πουρτουλίδης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: