Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΑΤ 14 ΜΑΙ 08 ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
΄΄ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ =ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ΄΄
58200 Φιλίππου 48 ΄Εδεσσα
Τηλ.:6944161115,6948781645
e-mail: triteknoi_pea@yahoo.gr,
triteknoi_edessa@yahoo.gr
http://www.triteknoi-edessa.blogspot.com

Αθήνα 14 Μαΐου 2008

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Π.Ε.Α.Τ 14 ΜΑΙ. 08
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι στις 14 Μαΐου 2008,μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα Τριτέκνων(Π.Ε.Α.Τ) οικογενειών Ελλάδος, συναντήθηκαν μετά από σχετικό αίτημά τους με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα Χριστοφιλοπούλου Εύη, λόγω μη δυνατότητος(πρόσφατος τραυματισμός) συναντήσεως με Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου Γ.
Ενημερώθηκε για το δίκαιο αίτημά μας για τον πλήρη χαρακτηρισμό των γονέων με τρία τέκνα ως πολυτέκνους και τους τρόπους υλοποιήσεώς του.Της επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα(συνημμένο στο παρόν Δ.Τ) προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ζητούν να μεταφέρει το αίτημά τους για την πραγματοποίηση συναντήσεως με τους εκπροσώπους των τριτέκνων.
Επίσης ζητήθηκε από την κα Χριστοφιλοπούλου την ένταξη αυτού του αιτή-ματος στον κοινωνικό πρόγραμμά του ΠΑΣΟΚ. Δόθηκαν οι αναγκαίες πληροφορίες και διευκρινήσεις και ενημερώθηκε επίσης γιατί ο ν.3454/06 που ψηφίσθηκε για την ‘’υποστήριξη’’ της τρίτεκνης οικογένειας προβλήματα δημιούργησε παρά επέλυσε και ότι σχεδόν το σύνολό των διατάξεων του αίρονται από τα διοικητικά δικαστήρια και τα εξωπραγματικά-ανεδαφικά κριτήρια, όρια και προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.
Η κα Χριστοφιλοπούλου μας ενημέρωσε ότι κατ΄ αρχάς είναι θετική προς το αίτημά μας για τον χαρακτηρισμό των γονέων με τρία τέκνα ως πολυτέκνους. Προκει-μένου όμως το ΠΑΣΟΚ να καθορίσει τις συγκεκριμένες δράσεις-προτάσεις του που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση αυτού του αιτήματος κάλεσε να συμμετέχουν και εκπρόσωποι των τριτέκνων στην ομάδα εργασίας του ΠΑΣΟΚ που θα ασχοληθεί με την σύνταξη συγκεκριμένου προγράμματος για υποστήριξη της οικογένειας και στο οποίο θα περιληφθεί και η πρότασή-αίτημά μας με τους τρόπους υλοποιήσεως της.
Υποσχέθηκε να μεταφέρει το αίτημά μας στο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για συνάντηση των εκπροσώπων των τριτέκνων μαζί του.
Συμφωνήσαμε να συμμετέχουν στην ομάδα εργασία και εκπρόσωποι των τριτέκνων που θα καταθέσουν τις σχετικές προτάσεις τους.

Η Υπεύθυνη Συντονισμού Ο Γεν. Γραμματέας

Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου Σταύρος Πουρτουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: