Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”
58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:23810-6944161115,6948781645
e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr
www.triteknoi-edessa.blogspot.com


Αξιότιμη κυρία Βουλευτή,

σας ευχαριστούμε που είχατε την καλοσύνη να μας ενημερώσετε για τις παρεμβάσεις σας κατά την συζήτηση του αναφερομένου νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας.
Όμως δεν έχουμε δει ακόμη κάποια σοβαρή παρέμβασή σας για την υπόσχεσή τόσο του κου Πρωθυπουργού αλλά και της Κυβερνήσεώς σας από το 2004,για την άμεση εξομοίωση των γονέων με τρία τέκνα με τους πολυτέκνους.
Αυτό που έχουμε δεί μέχρι τώρα είναι να λαμβάνονται αποσπασματικά μέτρα χωρίς δημογραφική προοπτική που να αντιμετωπίζει το σοβαρότατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Ακόμη και αυτά τα μέτρα που έχουν ληφθεί ουσιαστικά αίρονται ή δεν μπορούν να εφαρμοσθούν στο σύνολο των τριτέκνων αλλά σε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό διότι οι προϋποθέσεις και οι περιορισμοί που έχουν τεθεί είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτοι. Επίσης πολλές διατάξεις αίρονται και από τα διοικητικά δικαστήρια.
Τι ποιό σωστό, έντιμο και συνεπές προς τις υποσχέσεις που έχετε δώσει και ξεκάθαρο θα ήταν αν είχατε εισηγηθεί, ακόμη και να πρωτοστατήσετε, την άμεση ψήφιση ενός άρθρου όπου θα χαρακτηρίζονται οι γονείς με τρία τέκνα και άνω πολύτεκνοι.
Λάβετε επιτέλους σοβαρά μέτρα.

Συνημμένα σας στέλνουμε ψήφισμα του συλλόγου μας, για ενημέρωσή σας και να γίνει αφετηρία από πλευράς σας ώστε άμεσα να υλοποιηθεί η Πρωθυπουργική υπόσχεση προς τις 250000 τρίτεκνες οικογένειες.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος


Σταύρος Πουρτουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: