Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Εκπτώσεις τριτέκνων σε Ακτοπλοϊκά εισιτήρια 2016

Οι εκπτώσεις που ισχύουν μέχρι σήμερα για τους τριτέκνους:
Κοινοπραξία Anek Superfast: Πειραιάς- Ηράκλειο & Χανιά, επιβάτης 30% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός LUX), 20% σε αυτοκίνητα & μηχανές.
Minoan Lines: Πειραιάς- Ηράκλειο, επιβάτης 30% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός LUX). Ισχύει για τα τέκνα ηλικίας έως 23 ετών, 20% σε αυτοκίνητα & μηχανές.
Aegean Speed Lines: Πειραιάς – Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, επιβάτης 30% έκπτωση στην οικονομική θέση, ΙΧ καμία έκπτωση
Golden Star Ferries: Ραφήνα- Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, επιβάτης 30% στην οικονομική θέση, ΙΧ Καμία έκπτωση.
Fast Ferries: Ραφήνα- Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, επιβάτης 30% στην οικονομική θέση & στα αεροπορικά καθίσματα. Ισχύει για τα τέκνα ηλικίας έως 23 ετών, ΙΧ Καμία έκπτωση.
ZANTEFERRIES: Η έκπτωση ισχύει για τα πλοία της εταιρείας, Αδαμάντιος Κοραής και Ανδρέας Κάλβος, και για τα δρομολόγια: Πειραιάς - Κύθνος - Σέριφος - Σίφνος - Μήλος - Κίμωλος - Φολέγανδρος - Σίκινος - Ίος – Σαντορίνη. Η έκπτωση είναι 50% στο εισιτήριο, με την επίδειξη Θεωρημένης  Κάρτας Τρίτεκνου για το 2016, για τους τρίτεκνους γονείς, και για τα παιδιά τους μέχρι 25 ετών.

Για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη στον έλεγχο του πλοίου θεωρημένης ταυτότητας Συλλόγου 3-τέκνων. Σε αντίθετη περίπτωση θα σας ζητήσουν να πληρώσετε τη διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: