Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΣΠΟ3Τ ΠΡΟΣ ΕΣΕΕ ΚΑΙ ΓΣΕΒΕΕ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ

Φλωρίνης 4 58200- Έδεσσα Τηλ.:6944161115

e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr

Έδεσσα 17 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣ: 1.ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

2.ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αξιότιμοι Κύριοι,

ως Πανελλαδική Ένωση Συλλόγων Πολύτεκνων Οικογενειών με Τρία Τέκνα, που εκπροσωπεί συλλόγους τρίτεκνων οικογενειών επικροτούμε την απόφασή σας για την παροχή εκπτώσεως 20% από τα καταστήματά σας σε ανέργους και πολυτέκνους την παρούσα περίοδο που η οικονομική κρίση μαστίζει την χώρα μας και επηρεάζει προς το δυσμενέστερο όλους σχεδόν τους τομείς δραστηριοτήτων της Χώρας. Πλήν όμως είναι ελλιπής.

Ο οικογενειακός προγραμματισμός λόγω της οικονομικής κρίσεως ευρίσκεται σε κλονισμό και ένα μεγάλο ποσοστό των νοικοκυριών να αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και σε βασικές ανάγκες της οικογένειας. Όλοι βιώνουν αυτήν την δύσκολη κατάσταση αλλά σε μεγαλύτερο όμως βαθμό οι οικογένειες με τρία παιδιά και άνω. Το ποσοστό των οικογενειών με τρία τέκνα και άνω,που είναι στο όριο της φτώχειας έχει ξεπεράσει το 33%.

Πιστεύουμε ότι εκ παραδρομής δεν περιελήφθησαν στην προαναφερόμενη απόφασή σας και οι οικογένειες με τρία τέκνα.

Παρακαλούμε, και είναι αίτημα 250.000 τρίτεκνων οικογενειών, να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους αυτής της αποφάσεώς σας, καθότι θα είναι μια αξιόλογη ελάφρυνση στις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την εξασφάλιση του ΄΄επιούσιο΄΄ καθημερινά.

Ενημερωτικά σας γνωρίζουμε ότι σε τοπικό επίπεδο πόλεως ή νομού αρκετά μέλη σας (ομοσπονδίες ή/και σύλλογοι) ήδη έχουν λάβει ανάλογες αποφάσεις. Ως εκ τούτου υπάρχει ουσιαστικά αποδοχή της προτάσεώς μας από τα μέλη σας να ενταχθούν και οι οικογένειες με τρία τέκνα.

Είμασθε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση και συμβολή μας στην ευρεία ενημέρωση όλων των τρίτεκνων οικογενειών.

Με τιμή

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου Σταύρος Πουρτουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: