Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ

"ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ"

Φλωρίνης 4 58200- Έδεσσα Τηλ.:6944161115

e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr

ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έδεσσα 19 Μαρτίου 2010

Αξιότιμοι Κύριοι,

ως Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Επαρχίας Έδεσσας συμφωνούμε και ενώνουμε την φωνή μας με την Πανελλαδική Ένωση Συλλόγων Πολύτεκνων Οικογενειών με Τρία Τέκνα, που εκπροσωπεί συλλόγους τρίτεκνων οικογενειών και ζητούμε και εμείς τα αναφερόμενα στην σχετική επιστολή- υπόμνημά της.

Πιστεύουμε ότι η παράλειψη δεν ήταν εκ προθέσεως και ότι θα συμφωνήσετε να ενταχθούν και οι γονείς με τρία τέκνα στην πολύ σωστή σκέψη και απόφασή σας να συμβάλλετε, την τόσο δύσκολή οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας, στην ελάφρυνση ενός σημαντικού μέρους οικογενειών με πολλά παιδιά και ανέργους από το αυξημένο κόστος διαβίωσης.

Ενημερωτικά σας γνωρίζουμε ότι πρόσφατα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Έδεσσας έχει λάβει ανάλογη απόφαση για τις τρίτεκνες οικογένειες. Ως εκ τούτου υπάρχει ουσιαστικά αποδοχή της προτάσεώς μας από τα μέλη σας να ενταχθούν και οι οικογένειες με τρία τέκνα.

Είμασθε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση και συμβολή μας στην ευρεία ενημέρωση όλων των τρίτεκνων οικογενειών.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Σταύρος Πουρτουλίδης Ιωάννης Ανεστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: