Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΕ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ

“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”

Φλωρίνης 4 58200 Έδεσσα

Τηλ.:6944161115 e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr

Έδεσσα 24 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 24 ΜΑΡ. 2010

Πρόγραμμα Ε.Ε Διανομή Τροφίμων

Ο Σύλλογος μετά από συνεργασία με την Αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν. Πέλλας, ενημερώνει τους γονείς με τρία τέκνα ότι ανέλαβε την διεκπεραίωση όλων των ενεργειών και δικαιολογητικών για την συμμετοχή στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης « Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες μέλη του συλλόγου» από τα αποθέματα της παρέμβασης Ε.Ε.

Όσοι γονείς με τρία τέκνα, μέλη του Συλλόγου, ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα σχετικά προγράμματα διανομής προϊόντων για το 2010 εφ’ όσον έχουν τις προβλεπό-μενες προϋποθέσεις θα πρέπει να προσκομίσουν έγκαιρα στο Σύλλογο:

α. Δήλωση του τελικού δικαιούχου για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα.

β.Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου, ή άλλου νομίμου εγγράφου ταυτοποίησης του τελικού δικαιούχου.

γ.Θεωρημένο αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος Φόρου Εισοδήμα-τος του προηγούμενου έτους. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος ή η σύζυγός του δεν υποχρεούνται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Εφόσον κατά τη διενέργεια ελέγχου ζητηθεί το Ε9, ο δικαιούχος υποχρεούται να το προσκομίσει άμεσα.

δ. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

ε. Έγγραφα από Κρατικούς Φορείς Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, κλπ), που να χαρακτηρίζουν το νόσημα του πάσχοντος, ανάλογα με τη σοβαρότητά του (βαρύ, δισίατο, ανίατο).

Δικαιούχοι της δωρεάν διανομής τροφίμων από τα αποθέματα της παρέμβασης ορίζονται αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα της Ε.Ε. ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα.

Ως άπορα, κατά την έννοια της ΚΥΑ 40946/23-03-2005, θεωρούνται τα άτομα που έχουν οικογενειακό ή ατομικό ετήσιο εισόδημα μέχρι και 15.000 €, προσαυξανόμενο κατά 30 % για τη σύζυγο και κατά 20 % για κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί. Το εισόδημα αυτό αυξάνεται κατά 50 % στις περιπτώσεις πασχόντων από βαριά ανίατα ή δυσίατα νοσήματα και κατά 40% σε περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας. Ως εισόδημα νοείται το φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο.

Τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά μπορούν να προσκομίζονται στο Γραφείο του Συλλόγου,Φλωρίνης 4(Εντός Εργατικού Κέντρου Έδεσσα),από 14 Απριλίου 2010 και μετά, κάθε Τετάρτη 17:00-18:00 εκτός αργιών.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: