Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΕΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2010

Αρ. πρωτ : ΓΑ 11877

Προς

Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Συλλόγων

Πολυτέκνων Οικογενειών με τρία τέκνα

κα Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου

Έδεσσα

Κύρια Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση λάβαμε τη επιστολής του φορέα σας, αφού αποτελεί ένδειξη της ευρείας και ένθερμης υποδοχής που έτυχε η πρωτοβουλία μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η δράση «Συμμετέχω» απευθύνεται σε έναν σημαντικό αριθμό κοινωνικών ομάδων και είναι πολύ βοηθητικό για εμάς να επισημαίνονται οι ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης, από τους οικείους φορείς εκπροσώπησης. Είναι σίγουρο ότι στο πλαίσιο της τρέχουσας και αρκούντως δύσκολης συγκυρίας, οφείλουμε να επιδείξουμε εμπράκτως την πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και την ευθύνη μας ως κοινωνικοί εταίροι στην προώθηση πρωτοβουλιών που θα εξομαλύνουν τις αρνητικές συνέπειες της αυξανόμενης ύφεσης στην ελληνική οικονομία.

Από τη δική μας πλευρά, ως Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, δεσμευόμαστε να εξετάσουμε το ζήτημα που μας παρουσιάζετε και για αυτόν τον λόγο σας ζητούμε όπως μας παρέχετε περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που αναφέρονται στην επιστολή σας, καθώς και για την γεωγραφική τους κατανομή ανά Νομό.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλης Κορκίδης Γιώργος Καρανίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: