Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”
58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:6944161115
                                                                                             Έδεσσα  29-5-2014


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Συγχαίρει,

 τους τρίτεκνους υποψηφίους όλων των πολιτικών παρατάξεων που εκλέχθηκαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. 
Τους ευχόμασθε να έχουν δύναμη, σύνεση και συνεχή σκέψη ότι εκλέχθηκαν για το ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΛΟ. Έχουν πρόσθετη υποχρέωση να αγωνισθούν μέσα από  τις νέες θέσεις και ΄΄μετερίζια΄΄ για τον δίκαιο αγώνα μας: Την αντιμετώπιση του Σοβαρότατου Δημογραφικού Προβλήματος που ταλανίζει την Ελλάδα με δυσμενέστατες συνέπειες που τις βιώνουμε καθημερινά.
 Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τους δήμους που ανήκουν σε αυτήν είναι από τις περιοχές της Χώρας με τον χαμηλότερο δείκτη γονιμότητος και υψηλό ποσοστό γηρασμένου πληθυσμού. 
Ελπίζουμε και είναι πίστη μας ότι οι εκλεγμένοι τρίτεκνοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους  και θα μας βρούν αρωγούς, στην προσπάθειά τους για να προωθήσουν(πιέσουν) προς την κατεύθυνση της αντιμετωπίσεως του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ τόσο της Ελλάδος όσο και στα πλαίσια της ΕΕ με συνέπεια, προοπτική και αποτελεσματικότητα.
 
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, 
την περίοδο των υποσχέσεων, θα την διαδεχθεί η περίοδος της συνέπειας και της έμπρακτης απόδειξης των λόγων.

Ο Σύλλογος, και την διάθεση και την αναγκαία γνώση έχει, για τα θέματα που σχετίζονται με τον δίκαιο αγώνα των τρίτεκνων οικογενειών και το δημογραφικό πρόβλημα. 
 
Τους εκλεγμένους τριτέκνους συνεχίζουμε να τους θεωρούμε μέλη μας και είμασθε στην διάθεσή τους για κάθε ενημέρωση-πληροφόρηση που θα αφορά τους στόχους και σκοπούς του ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΜΑΣ.
 
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: