Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ


ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ν. ΠΕΛΛΑΣ «ΟΡΑΜΑ»

                                          Φιλίππου 38, 582 00 Έδεσσα                                       

              Τηλ.: 23810 51174   Fax: 23810 51189                     

E-mail: kp-orama@otenet.gr   Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ)       
Ιστοσελίδα: www.kporama.gr      
                                                Έδεσσα, 7 Φεβρουαρίου 2013            Αρ. Πρωτ.: 32

                                                                                             Προς:  ΜΜΕ Ν. Πέλλας
                                                                                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

 Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου υπεγράφη στο Κέντρο Πρόληψης “ΟΡΑΜΑ” το Συμφωνητικό Συνεργασίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των φορέων συμφώνησαν στη γνωστοποίηση του Δικτύου στους αποδέκτες υπηρεσιών έκαστου φορέα μέσα από αφίσες. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρο, ενώ αποφασίστηκε η διοργάνωση  παράλληλων εκδηλώσεων σε όλους τους Δήμους του Νομού Πέλλας με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων.  Η ακριβής ημερομηνία της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.
Επίσης, το Δίκτυο απέκτησε πλέον παρουσία στοn ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook υπό την ονομασία Edessa Pella Social Action. Επιπλέον, συνεχίζεται η  λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας (23813 51310 και ώρες 09:00 - 13:00), στην οποία οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για δυνατότητες υπηρεσιών και αγαθών που μπορούν να  προσφέρουν ή να λάβουν από τους αντίστοιχους φορείς στο πλαίσιο στήριξης του Δικτύου.
Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από δεκατέσσερις (14) φορείς: Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, Δήμος Έδεσσας, Δήμος Πέλλας, Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας, Επιμελητήριο Πέλλας, Δικηγορικός Σύλλογος Έδεσσας, Ιατρικός Σύλλογος Ν. Πέλλας, Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Πέλλας, ΓΑΣ Έδεσσας, Παιδαγωγική Εταιρεία Πέλλας, Σύλλογος Γονέων Τριτέκνων Έδεσσας, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας - Αλμωπίας και Εθελοντικές Ομάδες Έδεσσας και Καλής.
Με εκτίμηση
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 
Όποιος φορέας ή σύλλογος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης   Ν. Πέλλας,  μπορεί   να δηλώσει το  ενδιαφέρον  του στο 23810-51174 ή/και  ηλεκτρονικά  στο   kp-orama@otenet.gr.

 Τα μέλη του Συλλόγου θα ενημερωθούν με επιπλέον πληροφορίες στην εκδήλωση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 16-2-2013,ημέρα Σάββατο,στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ε.Π.Α και από ώρα 16:00-19:30.Δεν υπάρχουν σχόλια: